Durali Baki, “Teşkilatımızın yoğun gayretleri neticesinde 276.033 üye sayısına ulaşmış bulunmaktayız. Bu vesileyle, 16. yetki yılımıza da kararlı adımlarla devam etmekteyiz,” ifadelerini kullanarak sendikanın istikrarlı büyümesine ve başarısına dikkat çekti.

Baki, açıklamasında emeği geçenlere özel teşekkürlerini iletti. 

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ensarioğlu’ndan 112 Acil Sağlık Hizmetlerine Teşekkür Ziyareti Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ensarioğlu’ndan 112 Acil Sağlık Hizmetlerine Teşekkür Ziyareti

“Bu kutlu mücadelemizde emeği geçen başta uç beylerimiz olan şube başkanlarımıza, şube başkan yardımcılarımıza ve temsilci kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Onların özverili çalışmaları ve sendikamıza olan bağlılıkları sayesinde bu başarıyı elde ettik,” diyerek, sendikanın başarısının arkasında büyük bir ekip çalışmasının yattığını vurguladı.

Ayrıca, Genel Başkan Yardımcısı Durali Baki, sendikanın sağlık çalışanları için bir umut ve güven kaynağı olduğunu belirtti. “Sağlık-Sen, emek, alın teri ve kazanımların adresidir. Bizler, sağlık çalışanlarının haklarını savunmak, çalışma koşullarını iyileştirmek ve hak ettikleri saygıyı görmelerini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her bir üyemizin katkısı bizim için değerlidir ve onların desteğiyle daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum,” şeklinde konuştu.