"Sosyal sendikacılığın, eser sendikacılığının ve akademik sendikacılığın bayraktarlığını yapıyoruz" dedi.

6 Haziran 1995'te kurulan Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen), 29. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 2009 yılında sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının genel yetkili sendikası olan Sağlık-Sen, 16 yıldır kesintisiz olarak bu unvanını sürdürüyor.

Sağlık-Sen'in 29. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayımlayan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, 29 yıldır sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yanında durduklarını, onların haklarını savunmak ve çalışma koşullarını iyileştirmek için kararlılıkla çalıştıklarını belirtti.

Sağlık-Sen'den Tıp Öğrencilerine Büyük Destek: İlk Stetoskoplarını Dağıttı! Sağlık-Sen'den Tıp Öğrencilerine Büyük Destek: İlk Stetoskoplarını Dağıttı!

"Bu süre zarfında elde ettiğimiz başarılar, birlikte verdiğimiz mücadelenin ve dayanışmanın bir sonucudur"

dedi.

Baskan Faruk Dogan1

Değerler Sendikacılığınu en üst düzeyde temsil ediyoruz

Doğan, Sağlık-Sen’in sadece hak arayışına değil, aynı zamanda değerler sendikacılığına da odaklandığını belirtti. "Sağlık-Sen olarak, yalnızca hak arayışıyla yetinmeyip, değerler sendikacılığını da en üst düzeyde temsil etmeye devam ediyoruz. Sosyal sendikacılığın, eser sendikacılığının ve akademik sendikacılığın bayraktarlığını yapıyoruz. Kuruluş ilkelerimiz ve değerlerimiz doğrultusunda, adil ve hakkaniyetli bir sendikacılık anlayışıyla üyelerimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

başjan Doğan'dan Teşekkür Mesajı

Doğan, mesajının sonunda Sağlık-Sen’in kuruluşundan bugüne kadar emek veren herkese teşekkür etti.

"Geçmişten günümüze Sağlık-Sen’e emek veren, gönül veren, tüm üyelerimize, yöneticilerimize, şube başkanlarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza, temsilcilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının her zaman yanında olmaya ve onların haklarını savunmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurguluyorum.

Sağlık-Sen’e gönül veren, ömrünü bu uğurda vakfetmiş teşkilatımızın her bir mensubuna minnettarlığımı ifade ediyor, birliğimizin ilelebet payidar olmasını temenni ediyorum.”