Ankara Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Ishak ŞAN, Adıyaman'ın gururu haline gelerek milletvekili seçildi. Uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı özel sağlık ekibinde görev yapan ŞAN, son 5 yıldır Ankara'da Acil Sağlık Hizmetlerini başarıyla yönetiyordu. ŞAN'ın adaylığı, özellikle Kahta, Sincik ve Gerger ilçelerinde Ak Parti oylarında ciddi artışlara sebep oldu.

Ishak ŞAN'ın memleketine dönerek milletvekili seçilmesi, yerel halk tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Kendisi, uzun süre sağlık sektöründe edindiği deneyim ve birikimle, Adıyaman'ın hizmetlerine yeni bir ivme kazandırmayı hedefliyor.

ŞAN'ın Ankara Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığındaki başarısı ve Cumhurbaşkanlığı özel sağlık ekibindeki tecrübesi, onun Adıyaman'a ve millete olan bağlılığının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. İlçelerdeki Ak Parti oylarında yaşanan artışlar, ŞAN'ın halk tarafından güvenilir bir lider olarak görüldüğünü ortaya koydu.

Ishak ŞAN'ın milletvekili seçilmesiyle birlikte, Adıyaman bölgesi için yeni bir dönem başlıyor. Halk, sağlık alanındaki uzmanlığı ve deneyimiyle ŞAN'ın bölgeye getireceği projeleri ve hizmetleri merakla bekliyor. Adıyaman, gururla kendi evladını parlamentoda temsil etme fırsatı bulacak ve İshak ŞAN, yeni görevinde başarılı bir şekilde halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek.

2018 seçimlerinden Kahta'nın % 67 olan oy oranı % 76'ya Sincik'in % 87 olan oy oranı % 94'e (Türkiye Rekoru) yükseldi. Gerger'de ise  bu seçimlerde Ak Parti % 84 oy aldı.  Adaylık sürecinden bölgeyi boş bırakmayan ŞAN'ın depreme rağmen bölgede oy oranının artmasında büyük etkisi oldu.

ŞAN seçilmesinin ardından sosyal medyada yaptığı açıklamada;

Mazbatamızı aldık, Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah Bizlere Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan  ’ın önderliğinde ülkemize, milletimize hizmet etme fırsatı veren Rabbimize hamdolsun. Bizlere inanan destek veren tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım dedi.