Görev süreleri 14 Nisan 2023 (dün) itibariyle biten Gaziantep İl Sağlık Müdürü Tiryaki ve A takımının yeni sözleşmeleri 14 Haziran 2025’e kadar yenilendi.

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü'nde dün gece sürpriz bir gelişme yaşandı. 3 yıl önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Gaziantep İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Ümit Mutlu Tiryaki'nin sözleşmesi gece yarısı yenilenerek tekrar Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS)'ye girilerek yeniden 2 yıllığına müdür olarak atandı. 

Gaziantep sağlığında günlerdir beklenen flaş atamalar nihayet gerçekleşti, İl Sağlık Dr. Ümit Mutlu Tiryaki ve Müdürlüğünün üst düzey bürokratlarından olan 7 başkan, 11 başkan yardımcıları, ilçe sağlık müdürleri ve Kamu hastanelerinin başhekimlerinde yeni atamalar yapıldı.

Pandemi dönemide ve yüz yılın afeti olarak biline depremde iyi bir sınav veren Gaziantep’te İl Sağlık Müdürlüğü'nün başarılı çalışmalarını dikkate alan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Dr. Ümit Mutlu Tiryaki'nin görev süresinin dün sona ermesi nedeniyle güven tazeleyerek Tiryaki'yi yeniden Gaziantep İl Sağlık müdürü olarak atadı.

Gaziantep il Sağlık Müdürü Dr.Ümit Mutlu Tiryaki, başkan, başkan yardımcıları, kamu hastanelerinin başhekimleri, başhekim yardımcıları, hastane müdürleri, müdür yardımcıları ve uzmanlardan oluşan yaklaşık 180 bürokratında aralarında bulunan kadrolarda bazı değişiklikler yaptı. 

Editör: Güler Sağlam