Yüksekova Devlet Hastanesinde görev yapan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Emrah Köksal’ın geçtiğimiz günlerde ameliyat esnasında yaşanan bir olayı anlatarak mobbing’e uğradığı yönünde iddialarda bulunmuştu.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARI HEKİMİ YALANLADI

Doktorun iddialarının ardından hastanede görev yapan sağlık çalışanları ise bir basın açıklaması yaparak Köksal’ın iddialarini yalanlamıştı.

Kendisine Mobbing Uygulandığını Söyleyen Doktoru Yalanladılar! Kendisine Mobbing Uygulandığını Söyleyen Doktoru Yalanladılar!

Sağlık Çalışanı 2 Kadın Gasp ve Darp İddiasıyla Tutuklandı Sağlık Çalışanı 2 Kadın Gasp ve Darp İddiasıyla Tutuklandı

Kendisine Mobbing Uygulandığını Söyleyen Doktoru Yalanladılar! Kendisine Mobbing Uygulandığını Söyleyen Doktoru Yalanladılar!

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ:SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bir hekim arkadaşlarının sosyal medyada yayınladığı video görüntüleri hakkında kamuoyuna şu ifadelerle bilgi verildi:

Daha önce hastane içinde tekrarlayan vukuatı nedeniyle Bakanlığımızca hakkında soruşturma yürütülürken, bir hafta önce görev esnasında kendisinin de dahil olduğu personeller arası bir sözlü atışma yaşandığı Müdürlüğümüze bildirilmiş ve olayla ilgili derhal soruşturma başlanmıştır. Ne var ki, soruşturma yürütülürken olayların tarafı olan Op. Dr. Emrah Köksal sosyal medyada yayınladığı video mesajıyla soruşturmanın selameti ve tarafsızlığına halel getirecek tek yanlı suçlamalarda bulunmuştur. Henüz etraflıca soruşturma yapılırken bu iddiaların gerçekmiş gibi kamuoyuyla paylaşılması ve kamuoyu oluşturulmaya çalışılması üzücüdür. Ayrıca sorumluluğu altındaki hasta güvenliğine karşı güven sarsıcı ifadeleri kabul edilebilir değildir. Konu titizlikle tarafımızca soruşturulmaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.