"alkolü fazla kaçırdım"

Balkondan düşme olayı ile ilgili konuşan doktor sevgili Türkan B., Evinde buluştuklarını ve alkol aldıklarını, ilerleyen saatlerde alkolü fazla kaçırdığını, sağlık memuru Savaş ile aralarında tartışma çıktığını bir süre sonra ise salonun camını açarak balkona çıktığını sonrasında ise dengesini kaybederek düştüğünü ifade etti.

Sağlık Çalışanı Ümit MUTLU Vefat Etti Sağlık Çalışanı Ümit MUTLU Vefat Etti

Düştükten sonra yerde birinin daha olduğunu fark ettiğini söyleyen doktor Türkan B., “o kişinin savaş olduğunu anladım” dedi.

Soru işaretleri

Tunceli'de yaşanan trajik olay, sağlık memuru Savaş Kazikoğlu'nun balkondan düşerek hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Olayın detaylarına ilişkin doktor sevgilisi Türkan B.'nin ifadeleri ise soru işaretlerine neden oldu.

Olay, gece saatlerinde Ovacık ilçesi Kandolar Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında meydana geldi. Her ikisi de Ovacık Devlet Hastanesi'nde çalışan Savaş Kazikoğlu ile doktor sevgilisi Türkan B., iddiaya göre bulundukları binanın 2. kat balkonundan düştü. Düşen 2 kişiyi görenler, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Savaş Kazikoğlu, Ovacık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak hayatını kaybederken, Türkan B. ise Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi ve vücudunda kırıklar olduğu belirlendi.

Çok sayıda nörolojik hap ele geçirildi

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, evde inceleme yapıldı ve Fransız tipi balkon korkuluklarının kırıldığı tespit edildi. Ayrıca, evde yapılan aramada çok sayıda nörolojik hap ele geçirildi.

Türkan B.'nin ilk ifadesine göre, Savaş ile sevgili olduklarını ve akşam Türkan B.'nin evinde buluştuklarını, alkol aldıklarını ve ilerleyen saatlerde alkolün fazla kaçtığını belirtti. Ardından aralarında bir tartışma çıktığını ve camı açarak balkona çıktığını, aniden dengesini kaybederek düştüğünü ve daha sonra Savaş'ın da yerde olduğunu fark ettiğini ifade etti.

Aile suç duyurusunda bulundu

Tedavisi süren Türkan B. hakkında gözaltı kararı verilirken, Savaş Kazikoğlu'nun ailesi de suç duyurusunda bulundu. Tunceli İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, Savaş Kazikoğlu'nun vefatı nedeniyle baş sağlığı dileklerinde bulunuldu.