Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi'nde bir sağlık çalışanı, yaşanan şiddet olayı sonrasında yüzünde darp izleri meydana geldi. Olay, hastanede büyük bir gerginliğe neden oldu.

Darp edilen sağlık çalışanı İ.Ö. için beyaz kod verilerek polis ekipleri devreye girdi. Sağlık personelinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, şiddet olayı sonrasında yaşanan gerginlik kameralar tarafından kaydedildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Hastane polisinin müdahalesiyle sonlandırılan olayda yaralanan sağlık çalışanları tedavileri sonrası taburcu edildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli ise emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye çıkarıldı. Savcılıkça sorgulanan şüpheliler, sevk edildikleri nöbetçi hakimlikçe "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde görev yapan İ.H.Ö. ve S.K., hastanenin acil servisinde bir hasta yakını tarafından saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda S.K.'nin burnunun kırıldığı iddia edilirken, konuya ilişkin Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Vali Ayhan, olayın faillerinin adli makamlarca gözaltına alındığını ve süreci yakından takip ettiğini belirtti.

vali-aciklama

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Vali Ayhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,

Ceylanpınar ilçemizde, maalesef ki iki sağlık personelimiz darp edildi. Olayın failleri, adli makamlarca gözaltına alındı. Süreci yakinen takip ediyorum ve yaşanan bu olayı kınıyorum. Değerli sağlık çalışanlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

ifadelerini kullandı.