Siirt İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli memur Sezayi Yoltay, yaz tatilini Bursa'da yaşayan kızının yanında geçirmek üzere yola çıktığı sırada Ankara yolunda meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Eşi ise yaralandı ve tedavisi Ankara Etnik Şehir Hastanesi'nde devam ediyor.

Sezayi Yoltay Çifti Kızlarını Ziyarete Gidiyordu

Bilgilere göre, Siirt İl Sağlık Müdürlüğü personeli Sezai Yoltay, eşiyle birlikte Bursa'da yaşayan kızlarını ziyaret etmek için yola çıktı. Ancak Ankara-Bolu yolunda gerçekleşen bir trafik kazası sonucunda Sezayi Yoltay ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen Sezayi Yoltay kurtarılamadı. Eşinin ise hala tedavi sürecinin devam ettiği öğrenildi.

İl Sağlık Müdürlüğünden Taziye Mesajı

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü, Sezayi Yoltay için başsağlığı mesajı yayınladı. İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür, yaptığı açıklamada, "Müdürlüğümüzde şef olarak görev yapan Sezai YOLTAY'ın trafik kazası sonucu vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum için Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz" şeklinde konuştu.