Memur Sen Yarın İş Bırakma İşlemi Yapıyor Memur Sen Yarın İş Bırakma İşlemi Yapıyor

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özbek, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürünü eleştirdi.

İdareciler üyeleri baskı altına alıyor

Özübek, sendikalar arasındaki rekabetin normal olduğunu belirterek, çalışanların tercihlerini özgürce yapabilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde bazı idarecilerin çalışanları baskı altına alarak belirli bir sendikaya üye olmalarını sağladığını ve hatta soruşturma altındaki bir idari ve mali işler müdür yardımcısının bu amaçla çalışanlara baskı yaptığını dile getirdi.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürünü eleştirdi

Özübek, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık bakım hizmetleri müdürünün, devletin gücünü sendika üyeliği için kullandığını ve bu durumun suç olduğunu vurguladı.

Müdür yardımcısı da baskı yapıyor

Ayrıca, İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde bazı idarecilerin çalışanları belirli bir sendikaya üye olmaları için baskı altına aldığını ve hatta soruşturma altındaki bir idari ve mali işler müdür yardımcısının bu amaçla çalışanlara baskı yaptığını öne sürdü.

Sendikamızın yetki almasını engelliyorlar

Özübek, yönetimsel zafiyetlerin yaşandığı BAİBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de bazı idarecilerin çalışanları belirli bir sendikaya üye olmaları için baskı yaptığını dile getirdi. Türk Sağlık-Sen'in Bolu'da yetkili olmasını engellemek için suç işleyen, tarafsızlıktan uzak ve koltuklarını korumak için çaba harcayan kişilerin hesap vereceğini belirtti.

Sağlık Müdürü tarafsız ama…

Ayrıca, Sağlık İl Müdürü Abdullah Danışma'nın adil ve tarafsız bir yönetim anlayışına sahip olduğunu ifade eden Özübek, bu tür sorunları ilgili makamlara aktardıklarını ve Bolu'daki sağlık hizmetlerinin adil bir şekilde yönetilmesi için çaba harcadıklarını belirtti. Özübek, tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına da seslenerek, kendilerine yapılan baskılara karşı cesurca durmaları gerektiğini vurguladı.