Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünde önemli görev değişiklikleri yaşandı. Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. İhsan Ateş, Genel Müdür Yardımcısı görevi sona eren Doç. Dr. Mehmet Gündüz ve Dr. Muhammed Ertuğrul Eğin’e çiçek vererek uğurladı.

Son gelişmelere göre, Sağlık Bakanlığı bünyesinde önemli pozisyonlarda bulunan Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Mehmet GÜNDÜZ ve Dr. Muhammed Ertuğrul EĞİN, görevlerinden ayrıldılar. 

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde yaşanan görev değişiklikleri devam ediyor. Dr. Murat YAZICI, Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

murat-yazici

Son dakika bilgilerine göre, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. İhsan Ateş, Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanlarıyla bir araya gelerek veda toplantısı düzenledi. Bu toplantıda, Genel Müdür Yardımcılığı görevi sona eren Doç. Dr. Mehmet Gündüz ve Dr. Muhammed Ertuğrul Eğin'e teşekkür edildi ve başarılarının anısına plaket takdim edildi.

saglik-hizmetleri-1

Öte yandan Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gündüz'ün Sami Ulus Hastanesi'nde Başhekim olarak atandığı ve Ertuğrul Eğin'in de Beytepe Murat Erdi Eker Hastanesi'nde yeni Başhekim olarak sözleşme imzaladığı öğrenildi.