Sağlık Personelinin İstifa, Emeklilik, Öğrenim, Alt Bölge vb. Atamalar, Muvafakatlar İptal Edildi! Bakanlık Yazısı Ne Diyor? 27 Ekim 2020 tarihli HABERİMİZDEN yazının tüm detaylarına ulaşabilirsiniz.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada;

COVİD-19 salgını ile mücadelenin kesintisiz, etkin ve yeterli sayıda personelle yürütülebilmesini teminen Bakanlık Makamından alınan 13/03/2020 tarihli ve 1917 sayılı Olur ile Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünün 13/3/2020 tarihli ve E.12385 sayılı yazıları çerçevesinde Bakanlığımız Merkez ve Taşra teşkilatında görev yapan personelimizin izinlerine yönelik düzenleme yapılarak 13/03/2020 tarihli ve 912 sayılı yazılarımızla teşkilatımıza duyurulmuş idi.

COVID-19 salgını ile mücadelede gelinen süreçte pandemi nedeniyle Cumhurbaşkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının yaptıkları düzenlemeler sebebiyle sağlık kuruluşlarına başvurularda bir miktar azalma olduğu görüldüğünden bu doğrultuda personelimizin izinlerine yönelik ilave düzenlemeler yapılarak merkez ve taşra teşkilatımıza dağıtılmıştır.

RESMİ YAZIYI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakan Dr. Fahrettin Koca, az önce imzaladığı yazıyla sağlık personellerine beklenen müjdeyi verdi. (Bakan Koca’dan Hamile ve Engellilerin Yıllık İzinleriyle İlgili Müjde Bekliyoruz! TIKLAYIN)

saglikpersoneliHABER.net olarak günlerdir gündemde tuttuğumuz yıllık izin konusunda Bakanlığın yaptığı yeni değişiklik önemlidir. Yüzlerce mesajla sitemize sıkıntılarını dile getiren sağlık çalışanlarının haklı mücadelelerinde defalarca haber yaparak çalışanların yanlarında olduk, olmayada devam edeceğiz.


BAKANLIĞIN YENİ İZİN YAZISIYLA SAĞLIK PERSONELİ MAĞDUR EDİLİYOR! TIKLAYIN


SAĞLIK PERSONELİNE GECE YARISI İZİN ŞOKU: BAKANLIK YAZISININ SON HALİ! TIKLAYIN


Haberi de ilk olarak duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi sosyal medya hesaplarımızdan, mobil uygulamalarımızdan takip edebilir, SAĞLIK BAKANLIĞI’na dair tüm gelişmelerden en hızlı şekilde haberdar olabilirsiniz.