Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Çalışan Hakları Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda 29 Nisan Cumartesi ile 4 Mayıs Perşembe günleri ve 6 Mayıs Cumartesi ile 11 Mayıs tarihlerinde SKS seminerleri düzenlenecek.

Daire Başkanlığı duyurusu şu şekilde oldu:

Daire Başkanlığımız tarafından SKS’ye yönelik “SKS Seminerleri” başlığı altında 6 modülden (SKS Ortak Konular, SKS Hastane, SKS Diyaliz, SKS ADSH, SKS 112 ve Türkiye Klinik Kalite Programı) oluşan bir dizi dersin yapılmasına yönelik duyuru paylaşılmış, bu kapsamda sizlerden gelen geri bildirimler üzerine derslerin her hafta perşembe günü saat 14.00-16.00 arası olması yönünde karar verilmiş idi.

Ülkemizde yaşanan deprem afeti nedeniyle ertelenen seminer dersleri 29 Nisan 2023 tarihi itibariyle başlayacaktır. Ertelemeden kaynaklı gecikmenin telafi edilebilmesi amacı ile ortak konuların yer aldığı modülün ilk iki hafta içinde (cumartesi ve perşembe günleri) tamamlanması planlanmıştır.

Bu kapsamda, 29 Nisan Cumartesi - 4 Mayıs Perşembe günleri ile 6 Mayıs Cumartesi - 11 Mayıs Perşembe günlerinde gerçekleştirilmesi planlanan ders programı ile eğitime ilişkin Makam Onayı aşağıda yer almaktadır.

Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Çalışan Hakları Dairesi Başkanlığı