Sağlık Bakanlığı tarafından yeni uygulamaya konulan WhatsApp kanalıyla vatandaşlara bilgilendirmelerin bu platformdan yapılacağı öğrenildi.

Tıp ve Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Değişiyor! Taslak Müfredatı Erişime Açıldı Tıp ve Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Değişiyor! Taslak Müfredatı Erişime Açıldı

Sağlık Bakanlığı, vatandaşları sağlıkla ilgili güncel bilgilerle düzenli olarak bilgilendiriyor. Bu bilgilendirmeler, atamalardan ilaç konularına kadar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın fenomenliğinde devam ettiriliyor. Son olarak, Sağlık Bakanlığı önemli bir duyuru yaparak bilgilendirmelerin artık resmi WhatsApp Kanalları aracılığıyla da yapılacağını duyurdu.

Bakanlık, vatandaşları bu kanala katılmaya davet ederek güncel bilgilerin oradan da alınabileceğini vurguladı.

Yapılan paylaşımda, "Güncel paylaşımlarımızdan haberdar olmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak WhatsApp Kanalları'nda bizi takibe alabilirsiniz" denilerek vatandaşlara katılma daveti yapıldı.

Geçmiş yıllarda WhatsApp, kanallar özelliğini hayata geçirmişti. Bu özellik, Telegram'ın mantığına benzer şekilde çalışıyor; kullanıcılar açılan gruplara girerek yapılan paylaşımları takip ediyorlar.