Sağlık Bakanlığı tarafından 10 bin sürekli işçi alımı kura sonuçlarıyla ilgii son dakika gelişmeleri yine ilk olarak duyurmaya devam ediyoruz. Sağlık Bakanlığı kura çekimi dün canlı yayınla 1 milyon kişi tarafından izlendi.

6 Nisan 2022 (dün) kura çekilişi saat 09:30'da başladı. Adana ili ile başlayan kura çekilişi il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Kırşehir ili için çekiliş yapılarak tamamlandı. 06 Nisan 2022 Çarşamba günü kura çekilişi yapılan Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir illeri için sonuçlar açıklanmıştır. 

7 Nisan'da ise Sağlık Bakanlığı tarafından belirtilen iller için Sağlık Bakanlığı kura çekimi gerçekleştirilecek. Kura sonucu sorgulama sayfası https://iscisonuc.saglik.gov.tr/'de olacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Kura sonuçlarının aynı gün saat 22:00' den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edileceği duyuruldu. Kura çekilişi illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacaktır.

Öte yandan https://iscisonuc.saglik.gov.tr/ sonuç ekranında yaşanan yoğunluktan dolayı erişim sıkıntısı yaşanıyor.

Kura Sonuç ekranında T.C. Kimlik numarası, Baba adı ve doğum yılını girerek adaylar sonuçları görebiliyorlar.

KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ