Gün boyu sürecek temaslarında hem sağlık projelerini yerinde inceleyecek hem de yöneticiler, sağlık çalışanları ve yerel yöneticilerle bir araya gelecek.

Sabah Giresun, Öğleden Sonra Ordu

Bakan Memişoğlu’nun programı sabah saat 08.15'te İstanbul’dan havalanacak uçakla başlayacak. Ordu-Giresun Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra Giresun’da çeşitli temaslarda bulunacak olan Memişoğlu, öğleden sonra Ordu’ya geçerek şehirdeki ziyaretlerine start verecek.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Kadına Şiddete Karşı Farkındalık Etkinliği Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Kadına Şiddete Karşı Farkındalık Etkinliği

Şehir Hastanesi İnşaatına İlk Durak

Saat 15.00’te Ordu Şehir Hastanesi’nin inşaat alanına giderek projedeki son durumu yerinde inceleyecek olan Bakan, yetkililerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi alacak. Bu ziyaret, Ordu’da sağlık altyapısının güçlendirilmesi adına atılan adımların takibi açısından kritik önem taşıyor.

Valilik ve Sağlık Yöneticileriyle Buluşma

Bakan Memişoğlu, şehir hastanesi şantiyesi ziyaretinin ardından saat 15.45’te Ordu Valiliği’ne geçecek. Burada Vali ve protokol üyeleriyle görüşecek. Ardından saat 16.15’te “Sağlıklı Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla düzenlenecek olan sağlık yöneticileri toplantısına katılacak.

Devlet Hastanesi Ziyareti ve İl Başkanlığı Temasları

Saat 18.00’de Ordu Devlet Hastanesi’ne geçecek olan Bakan Memişoğlu, burada sağlık çalışanları ve vatandaşlarla buluşarak görüşlerini dinleyecek. Akşam saatlerinde ise önce saat 19.00’da AK Parti Ordu İl Başkanlığı’nı, ardından saat 20.00’de Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek. Bu temaslarda sağlık yatırımları ve yerel yönetimlerle işbirliği konuları değerlendirilecek.

Günü İstanbul’da Noktalayacak

Ordu’daki programının ardından Bakan Memişoğlu, saat 22.30’da Ordu-Giresun Havalimanı’ndan İstanbul’a hareket edecek.