Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, dün akşam kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularına yanıt verirken MHRS’de yapılacak düzenlemelerle ilgili 9 Mayıs’ta basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.

Kadın Doğum Hastanesi Hakkında Vahim İddialar: Kamera İle Hekimler Takip Ediliyor Kadın Doğum Hastanesi Hakkında Vahim İddialar: Kamera İle Hekimler Takip Ediliyor

Bakan Koca, basın mensuplarına hitaben yaptığı açıklamada, "Bu perşembe tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz. Kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız" ifadelerine yer verdi.

“9 Mayıs’ta açıklayacağız”

Bir gazetecinin, MHRS'deki yeni düzenlemeyle ilgili olarak Bakanlığın ilgili birimleri ve hastanelerin yöneticileriyle yapılan toplantıların içeriğini sorması üzerine Bakan Koca, 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı düzenlemeyi planladıklarını belirtti.

Koca, "Bu perşembe tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz. Kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız. Bugüne kadar olduğu gibi vatandaşımızı en açık ve şeffaf şekilde bilgilendireceğiz" dedi.