Beşinci çalışma toplantısını Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapan Sağlık Bakanı Koca toplantılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sıfır Araç Kampanyaları Bitiyor, İkinci El Pazarı Hareketleniyor! Sıfır Araç Kampanyaları Bitiyor, İkinci El Pazarı Hareketleniyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'daki beşinci çalışma toplantısını Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirdiklerini duyurdu. 

Toplantıda, sağlık hizmetlerinin daha verimli bir şekilde kullanılması ve doğrudan polikliniğe başvurulabileceği gibi randevuyla da alınabilen hizmetlerin kapasiteleriyle analiz edildiğini belirtti. 

Bakan Koca, toplantıların planlandığı şekilde diğer şehir ve hastanelerde de devam edeceğini ifade etti.

Bakan Koca, açıklamasında, "İstanbul'daki 5. Çalışma Toplantımızı Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirdik. Toplantıda, imkanların daha etkin bir şekilde kullanılması ve doğrudan polikliniğe müracaat edilebildiği gibi randevuyla da hizmet alınabilen kapasiteleri analiz ettik. Toplantılarımız, planlandığı şekilde diğer şehirlerde ve hastanelerde devam edecek" ifadelerine yer verdi.