Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saat 09.35 itibariyle olayda 7 kişinin yaralandığını belirtti.

Yaralıların Durumu

Bakan Koca, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bu sabah İstanbul Küçükçekmece’de bir binada meydana gelen göçükte 7 yaralı olduğunu tespit ettik. Yaralılardan 5'i hastaneye nakledildi, 2 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadığını belirtti. Olay yerine hızla müdahale eden ekiplerimiz, yaralıların durumunu kontrol altına aldı."

Ambulans ve UMKE Timlerinin Müdahale Etti

Olay yerine toplamda 15 ambulans ve 5 UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) Timi gönderildiğini belirten Bakan Koca, "Göçük sonrası hızlı ve etkili bir müdahale gerçekleştirilmiştir. Ekiplerimiz, olaydan etkilenenlere en kısa sürede yardım ulaştırmak için büyük çaba sarf etti" dedi.

Geçmiş Olsun Dileklerini İletti

Bakan Koca, paylaşımında ayrıca olaydan etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. "Olaydan etkilenenlere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Yaralı vatandaşlarımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

2024 Yılı Haziran Dönemi İller Arası Yer Değiştirme Kurası: Heyecan Dorukta 2024 Yılı Haziran Dönemi İller Arası Yer Değiştirme Kurası: Heyecan Dorukta

Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirten Bakan Koca, kurtarma ekiplerinin çalışmalarının titizlikle devam ettiğini ve sağlık ekiplerinin yaralıların tedavisi için hazır durumda olduğunu vurguladı.