Bu büyük başarı, Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan, Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl, Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. A. Burak Dalan, Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri Tıbbi Koordinatörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Faruk Yencilek ve hekim, hemşire ve çalışanların katılımıyla düzenlenen törende kutlandı.

Yeditepe Üniversitesi'nin gururu

Newsweek dergisi, dünya çapında prestijli bir yayın olup, bu sıralamayı bilim alanında 10 sayfalık ayrıntılı bir raporla hazırlıyor. Sıralamada, departmanın bilimsel ve teknolojik gelişmişlik düzeyi, gerçekleştirdiği ameliyatların başarısı, dünyaya kattığı değer, bilimsel alanda söz sahipliği ve öncü olduğu yenilikler gibi birçok kriter göz önüne alınmaktadır.

İstanbul’da Doktoru Şok Eden Diş Yapıştırma Yöntemi: Japon Yapıştırıcısı ile Diş Tedavisi İstanbul’da Doktoru Şok Eden Diş Yapıştırma Yöntemi: Japon Yapıştırıcısı ile Diş Tedavisi

Prof. Dr. Uğur Türe ve ekibinin çalışmaları, hem Türkiye'yi hem de Yeditepe Üniversitesi'ni tıp dünyasında üst sıralara taşıdı.

Tören sırasında konuşan Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan, bu başarının arkasındaki ekip ruhuna ve bilimsel çalışmalara vurgu yaparak, "Bu başarı, Yeditepe Üniversitesi'nin sağlık alanında ne kadar ileri düzeyde olduğunu ve uluslararası standartlara uygun olarak çalıştığını göstermektedir. Prof. Dr. Uğur Türe ve ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl ise, "Bu tür başarılar, üniversitemizin ve ülkemizin tıp alanındaki prestijini artırmakta ve bize büyük bir gurur kaynağı olmaktadır" ifadelerini kullandı. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. A. Burak Dalan da, "Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri olarak, tıp dünyasında yenilikçi ve öncü çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.