Dr. Fahrettin Ülkeroğlu Hastasının Saldırısına Uğradı Dr. Fahrettin Ülkeroğlu Hastasının Saldırısına Uğradı

Prof. Dr. Hüseyin Per, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Prof. Dr. Tamer Güneş’i kaybettik. Mekanın cennet olsun dostum,” ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Tamer Güneş’in ani vefatı, ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü yarattı.

Kalp Krizi Nedeniyle Vefat Etti

Detaylara göre, Prof. Dr. Tamer Güneş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bu ani kayıp, Kayseri sağlık camiasında derin bir yas bıraktı. Güneş, Erciyes Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Yenidoğan Bölümü’nde görev yapıyordu ve meslek hayatı boyunca pek çok yenidoğan bebeğin hayatına dokunmuştu.

Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Ailesi, meslektaşları ve öğrencileri tarafından sevilen ve saygı duyulan Prof. Dr. Tamer Güneş, yarın düzenlenecek cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanacak. Kayseri Tabip Odası ve Erciyes Üniversitesi, Güneş’in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajları yayınladı.

Tıp Camiasında Derin Üzüntü

Prof. Dr. Tamer Güneş’in vefatı, sadece Kayseri’de değil, tüm Türkiye’deki tıp camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Güneş, uzun yıllar boyunca sağlık sektörüne yaptığı katkılarla tanınan bir isimdi. Onun ani kaybı, tıp dünyasında doldurulması zor bir boşluk bıraktı.