Sağlık personelleri için haberlerin güvenilirliği ve doğruluğu büyük bir öneme sahiptir. Personel Sağlık Haber, 3 yıldır sağlık camiasında önemli bir boşluğu doldurarak, sağlık personelinin kendi içlerindeki bilgi akışını ve güncel haberleri en güvenilir kaynaktan öğrenmelerine katkı sağlamaktadır.

Sağlık personeli, medyada yer alan yanlış bilgiler içeren haberlere karşı duyarlıdır ve anında doğru bilgi ile tepki gösterme gereği duyar. Personel Sağlık Haber, sağlık camiasındaki haberlerin güvenilir ve doğru kaynaklardan alınarak sağlık personeline ulaştırılmasına özen gösterir. Bu sayede yanlış bilginin camiada oluşturacağı infiali engellemeye katkı sağlar.

Personel Sağlık Takip Kanalları Nerede?

Sağlık personeli ile alakalı gerekli olan tüm haberlerin edinilmesinde önemli bir rolü olan platform personel sağlık haber ‘dir. Çalışanların gün içerisinde özlük hakları başta olmak üzere mevzuatla ilgili yeni gelişmeleri öğrenme istekleri sonrasında, haber platformunun önemi artmıştır.

Çalışanlara yönelik yapılan haberlerinde doğru ve yaygın kanallar üzerinden duyurulması haberin yapılması kadar önemlidir. Bu anlamda personel sağlık takipçi sayısı ile sosyal medyada önemli bir yer edinmiştir.

Personel Sağlık Sosyal Medya Araçları Neler?

Personel Sağlık sosyal medya araçlarından başlıcaları şunlardır:

  • Twitter,
  • Instagram,
  • Facebook Grup,
  • Facebook Sayfası veTelegram

şeklinde sıralanmaktadır.

Personel Sağlık Twitter adresinden başlamak gerekirse kısa sürece önce spam saldırılar sonucu değiştiğini hatırlatalım. Uzun süre saglikperssonel adresinden yayın yapan hesap, 3 aydır saglikperrsonel şeklinde değiştirilerek sıfırdan sağlık personelinin hizmetine sunulmuştur. Instagram ise en güçlü olduğumuz platformdur. 60 bin takipçimiz bulunan instagram hesabımızla her gün takipçilerimizi detaylı bilgilendiriyor, haber manşetlerini de paylaşarak tık haberciliği değil bilgi haberciliği yaptığımızın imzasını atıyoruz.

Facebook kullanımının son yıllarda olan düşmüş olmasına rağmen bu platformada yeterince önem veriyor, hem grup hem de sayfa bazlı yayın yapıyoruz. Kullanıcılar isterseler grup aracılığıyla isterseler sayfa aracılığıyla haberlerimizi takip edebilmektedir.