'Doktorum Cebimde Sigortası' adını taşıyan bu ürünü satın alan Papara kullanıcıları, çeşitli sağlık branşlarından uzman doktorlarla 1 yıl boyunca görüntülü görüşme yapma imkanına sahip oluyor.

Papara'nın sunduğu bu sigorta ürünü sayesinde, 'Doktorum Cebimde Sigortası' sahibi olan kullanıcılar, 14 farklı branşta toplamda 50'ye yakın uzman doktordan oluşan bir kadroyla randevu oluşturabiliyor. 

Çocuk hastalıkları, dermatoloji, iç hastalıkları, beyin cerrahisi, göz hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi, aile hekimi, genel cerrahi, onkoloji, kadın hastalıkları ve doğum gibi birçok farklı branşta uzman doktorlarla 7 gün 24 saat randevu ayarlayabilmek mümkün.

Bu sigorta ürünü, tek bir fiyatla sunuluyor ve bir yıl boyunca geçerliliğini koruyor. Kullanıcılar, seçtikleri uzman doktorlarla belirlenen randevu tarihleri ve saatlerinde ücretsiz olarak görüntülü görüşme gerçekleştirebiliyorlar. Papara'nın 'Doktorum Cebimde' uygulaması, sağlık hizmetlerine daha erişilebilir bir şekilde ulaşmak isteyen kullanıcılar için önemli bir kolaylık sunuyor.