3 + 1 sözleşmeli istihdamıyla ilgili “gelin tek ses olalım” çağrısında bulunan Osman Kaya, “sözleşmeli olarak atanan meslektaşlarının daha fazla mağduriyet yaşamaması için tüm sponsorluğunu üstleneceğimiz bir organizasyona imza atıyoruz” dedi.

3 + 1 sağlık şurası yapılacak

Genel Başkan Osman Kaya, 3 + 1 sözleşmeli olarak ataması yapılan meslektaşlarının yaşadığı mağduriyeti en gür sesle dile getirmek adına, ailelerinden, eşinden, yavrusundan, annesinden babasından ayrı kalan tüm gençler için 3 + 1 sağlık şurasını gerçekleştireceklerini duyurdu.

Kamu Birliği Konfederasyonu ve Genç Sağlık Sen Genel Başkanı Osman Kaya, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

3+1 sözleşmeli olarak atanan meslektaşlarımızın daha fazla mağduriyet yaşamaması için tüm sponsorluğunu üstleneceğimiz bir organizasyona imza atıyoruz! 3+1 sözleşmeli olarak atanan meslektaşlarımızın yaşadığı mağduriyeti en gür sesle dile getirmek adına, ailesinden, eşinden, yavrusundan, annesinden babasından ayrı kalan tüm gençler için! 3+1 SAĞLIK ŞURASINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ. 3-4 Mayıs tarihlerinde Ankara'da gerçekleştireceğimiz. Bu şuraya sendika adı ve 3+1'liler için görüşü fark etmeksizin tüm sağlık sendikalarını davet ediyorum. Gelin, 3+1'liler için sürdürdüğümüz mücadelenin etrafında kenetlenelim!"

Türk Sağlık Sen Başkanı Ateş Püskürdü! ‘Birileri Zevki Sefa Sürüyor’ Türk Sağlık Sen Başkanı Ateş Püskürdü! ‘Birileri Zevki Sefa Sürüyor’

"Gün birleşme günüdür"

Kamuda 3+1 sözleşmeli olarak çalışan memurlar için tüm sendikalara ortak çağrıda bulunan Osman Kaya “gün birleşme günüdür” dedi. 3+1 sözleşmeli olarak çalışan memurların yaşadığı mağduriyetin altını çizen Kaya, “bu noktada sendikalar olarak isim ve cismimizi bir kenara bırakıp 3+1 sözleşmeliler için ortak bir mücadelede kenetlenmeliyiz” dedi.