Aksaray'da Aile Hekimleri Bir Araya Geldi Aksaray'da Aile Hekimleri Bir Araya Geldi

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapmaktaydı. Uzun bir süredir Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kenser tedavisi görüyordu. Kendi gibi doktor olan kardeşi Op. Dr. Abdulaziz Akkaya'nın çalıştığı  İstanbul Maslak Acıbadem Hastanesi'nde de önemli bir ameliyat olmuştu.

Bandırma’da defnedildi

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Orhan Akkaya, eşi Fatma Lafçı Akkaya ve çocukları Berkay ile Aleyna'nın gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Bandırma Galatasaraylılar Derneği'nin kurucularından olan Dr. Akkaya, 14 Mayıs 2024 Salı günü, ikindi namazını takiben Haydarçavuş Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Bandırma Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sağlık Müdürü'nden taziye mesajı

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin, Dr. Orhan Akkaya'nın vefatı üzerine bir taziye mesajı yayımladı. Keskin mesajında, "Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan değerli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Orhan Akkaya’nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhum meslektaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum," ifadelerine yer verdi.