TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Saadet Partisi Milletvekili Selçuk Özdağ, yardımcı hizmetler sınıfının sorunlarına dikkat çekerek, neden çözüme kavuşturulmadığını sorguladı. Özdağ, "Yardımcı hizmetler sınıfının sorunlarını, neden çözmediniz? Yardımcı hizmetler sınıfının görev tanımını niçin yapamadınız? Ekonomik ve hukuki sorunları için gideremediniz?" şeklinde ifadelerle eleştiride bulundu.

Ayrıca, öğretmen atamalarına da değinen Özdağ, "Sözleşmeli, ücretli, kadrolu" ayrımının öğretmenlik mesleğine zarar verdiğini belirterek, eğitim camiasındaki bu ayrımın ortadan kaldırılması gerektiğini dile getirdi. Özdağ, öğretmen alımlarının tamamen KPSS puanıyla yapılması ve mülakatların kaldırılması gerektiğine vurgu yaparak, Cumhurbaşkanı'nın verdiği sözün yerine getirilmesi çağrısında bulundu.

3600 ek göstergeyi tüm memurlara ne zaman vereceksiniz?

Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’ Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’

“3600 Ek göstergeyi tüm 1’inci derecedeki memurlara vereceğinizi” söylediniz. Daha önce 3600’le ilgili vermiş olduğunuz sözünüzü, bir yandan hemşirelerle ilgili, bir diğer yandan din görevlileriyle ilgili, bir diğer yandan Emniyet görevlilerimizle ilgili tam beş yıl beklettiniz; ardından, seçim öncesinde verdiniz. Şimdi bu seçim öncesi de “3600’ü 1’inci derecede olan memurlara vereceğiz.” dediniz, bakalım ne zaman vereceksiniz? Madem para var, Sayın Şimşek, şimdi verin.