Özellikle geçim sıkıntısı yaşayan ve orta sınıf olarak nitelendirilen memurlar, bayram ikramiyesinin kendilerine de ödenmesini istiyor.

Toplu Sözleşme görüşmeleri başlamasına günler kala Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Habertürk Tv'ye konuk oldu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ali Yalçın, memurlara bayram ikramiyesi konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

KİRA YARDIMI VURGUSU

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memurların durumuna dikkat çekerek, 6 bin 650 lira kira yardımı gibi desteklerin devreye girmesi gerektiğini vurguladı. Aynı zamanda lojman yapılmasının da alternatif bir çözüm olduğunu belirtti. 

Yalçın, uzun süredir bayram ikramiyesi konusunda ısrarla ve özenle çalıştıklarını ifade ederek, memurların bayram ikramiyesi alabilmesi için çaba harcadıklarını ve bu talebi önemsediklerini dile getirdi.

 Ali Yalçın Bayram İkramiyesi İçin Ne dedi? 

Memurlar için bayram ikramiyesinin önemine vurgu yapan Yalçın, bu konudaki çabalarının devam edeceğini belirtti. Memurların ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak, hak ettikleri ikramiyeye kavuşmalarının önemine dikkat çeken Genel Başkan, memurların taleplerine duyarlılıkla yaklaşıldığını ve çözüme odaklandıklarını belirtti.