Memur-Sen kongresi büyük bir heyecanla gerçekleşirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı müjdeler de büyük bir merakla bekleniyor.. Ancak kongreye katılan BBP lideri Mustafa Destici de müjde vermekten geri kalmadı. Destici, 1. dereceye düşen memurlara 3600 ek gösterge sözü verdi.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin’e seslenen Mustafa Destici,” önceki Bakanlarda EYT ve  sözleşmeli personele kadro olmaz şeklinde açıklamalrı vardı. Ama ne oldu? İki düzenleme de yasalaştı” dedi.

BBP lideri Mustafa Destici, Memur Sen kongresinde yaptığı konuşmada, 1. dereceye düşen memurlara 3600 ek gösterge sözü verdi. Delegelerin büyük alkışı eşliğinde sözlerini sürdüren Destici, konuyla ilgili olarak daha önce kanun teklifi verdiğini hatırlattı ve seçimlerden sonra 1. dereceye düşmüş tüm memurların 3600 ek göstergeden yararlanması için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

TAKİPTE KALIN!!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Memur Sen Kongresinde yaptığı açıklamada az sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memurların beklentilerini karşılayacak müjdeleri açıklayacağını söyledi.

Müjdeleri anında sitemizden bulabileceksiniz.

Doğru haber için sitemizi takip etmeye devam edin.