EKİNGEN, yeni görevi için Mayıs 2023 itibariyle sözleşme imzaladı. Ancak, Nallıhan Devlet Hastanesi'nin web sitesinde EKİNGEN'in hala Başhekim olarak görünmesi dikkat çekiyor.

Uzm. Dr. Evren EKİNGEN kimdir?

Batman'da doğan ve ilk-orta öğrenimini tamamlayan Uzm. Dr. Evren EKİNGEN, 2005 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Batman Beşiri İlçe Sağlık Ocağı'nda pratisyen hekim/sorumlu tabip ve sağlık grup başkanı olarak 2005-2008 yılları arasında görev yaptı. Ardından Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı'nda araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı ve 2013'te uzman doktor unvanını aldı. Mezuniyetinden sonra Batman Bölge Hastanesi'nde 4,5 yıl boyunca başhekim yardımcısı olarak çalıştı. Ayrıca Sağlık Bakanlığı Pandemi Saha Koordinasyonunda görev aldı ve Kalite ve Akreditasyon Denetçisi olarak çalışmalar yaptı.

EKİNGEN'in yurtdışı/yurtiçi birçok makalesi, sözlü ve poster bildirileri bulunmaktadır. Aynı zamanda Ulusal Acil Tıp Kongreleri ve Sempozyumları'nda sunumlar yapmıştır. Haziran 2021-Mayıs 2023 yılları arasında Ankara Nallıhan Devlet Hastanesi'nde Başhekim olarak görev yaptı. Evli ve 2 çocuk babası olan EKİNGEN, Mayıs 2023'ten itibaren Mamak Devlet Hastanesi'nde Başhekim olarak görev yapmaktadır.