Trabzon Şube’nin Temsilciler Toplantısı'na katılanlar arasında Gümüşhane Şube Başkanı Engin Karabulut, Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser ve Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz da vardı.

Toplantı sırasında Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetimi, temsilcilere selamlama konuşmaları yaptı ve soruları yanıtladı. 

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA NE KADAR GURUR DUYSAK AZ”

Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yalnızca Türkiye'de değil, dünya genelinde yaraları sarmak için çabaladıklarını ifade ederek,

Hekimler, hemşireler, paramedikler, ATT'ler gibi sağlık çalışanlarımız her zaman milletimizin yanındadır. Bugün 20 kişilik bir hekim grubu, Gazze'deki yaraları sarmak için yola çıktı. Bu, sağlık çalışanlarımızın sadece milletimizin değil, aynı zamanda mazlumların ve insanlığın umudu olduğunu gösteriyor. Her zaman söylüyoruz, bu ülkenin sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla ne kadar gurur duysak azdır

dedi.

“BENZERSİZ HİZMETLER YAPIYORUZ”

Mahmut Faruk Doğan, temsilcilere yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, Sağlık-Sen'in benzeri olmayan hizmetler sunan bir sendika olduğunu vurguladı. 

“ÜYELERİMİZE DOKUNUYORUZ”

Sendikal mücadeleyi her alanda sürdürdüklerini, aynı zamanda üyelerine dokunan projeler geliştirdiklerini belirtti. 

DOĞAN: AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK!

Ayrıca, Sağlık-Sen'in üyeleri ve birinci derece yakınlarına yönelik hizmetler sunduğunu söyledi. Doğan, "Bu teşkilat arkamızda olduğu sürece çalışmalarımız devam edecek. Birlik olduğumuzda, beraber olduğumuzda aşamayacağımız hiçbir engel olmadığını biliyor ve inanıyoruz" diye ekledi.