Kazada otomobilde sıkışan Hemşire Baki Toksöz, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Kazanın Detayları

Kaza, Eskişehir istikametine doğru giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir TIR’ın dorsesine, arkadan gelen ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobilin çarpmasıyla gerçekleşti. 

Çarpmanın şiddetiyle otomobilde sıkışan Hemşire Baki Toksöz, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemede, Hemşire Baki Toksöz’ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Ekipler Yoğun Çaba Sarf Etti

Kaza ihbarının alınmasının ardından olay yerine hızla sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Baki Toksöz’ü kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Hemşire Baki Toksöz’ün kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği açıklandı. Yaşanan kaza sonrası bölgedeki trafik akışının da bir süreliğine olumsuz etkilendiği öğrenildi.

Özel Hastanede Görev Yapıyordu

Kazanın ardından, Hemşire Baki Toksöz’ün Polatlı’ya bağlı Beylikköprü Mahallesi’nde yaşadığı ve özel bir hastanede hemşire olarak çalıştığı öğrenildi. 

Kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı ve kaza ile ilgili detayların belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. 

Polatlı’daki Kazaların Genel Durumu

Polatlı-Eskişehir yolunda zaman zaman yaşanan trafik kazaları ile sıkça haberlere konu oluyor. Kazaların çoğunluğu, dikkatsizlik ve trafik kurallarına uyulmamasından kaynaklandığı belirtilirken, bölge halkı, yetkililerden daha fazla önlem alınmasını talep ediyor.

TIR Sürücüsünün Kimliği Belirlenemedi

TIR’ın sürücüsünün kimliği henüz belirlenemezken, olayla ilgili olarak polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Sürücünün ifadesine başvurulması ve kazanın nasıl meydana geldiğinin netleştirilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.