Koç Grubu bünyesinde bulunan şirketlerde görev yapan yaklaşık 82 Bin personele promosyon ödemesi yapılması için Yapı Kredi Bankasıyla anlaşma sağlandı.

2022 yılından bu yana imzalanan promosyon anlaşmaları, Türkiye'deki promosyon algısını alabora ederken, rekor üstüne rekor kırarak daha önce duyulmamış miktarlı promosyon anlaşmalarını gündeme getirmeye devam ediyor.

Kurumların tek başına ya da sendikaların öncülük ettiği maaş promosyonu ihalelerinden çalışanlara en çok avantaj sağlayacak teklif, onay alıyor.

Maaş promosyon anlaşması biten kurumlar, promosyon ihalelesi görüşmelerine çıkmaya devam ederken, son imzalanan promosyon anlaşmasının detayları dikkat çekti.

Şu ana kadar yapılan en büyük promosyon ödemesi olacak anlaşma Yapı Kredi ile Koç grubu arasında sağlandı. 82 bin kişiyi kapsayan promosyon anlaşması gereği çalışanlara tek seferde 9 bin 50 lira ödeme yapılacak.

Ayrıca yapılan anlaşmanın detaylarına göre Yapı Kredi, 82 bin çalışandan kart ücreti, EFT-havale başta olmak üzere birçok hizmetten ücret almayacak.

Editör: Güler Sağlam