Gümüşhanede vatandaşların özellikle hastane ve İl Sağlık Müdürlüğü hakkında olumsuz şikayetlerinin arttığı belirtilirken çok farklı konuda memnuniyetsizlik olduğu dile getiriliyor.

Hastanede de aynı şeyler devam ediyor. Hani bir laf vardır ya; Deveye "Boynun eğri" demişler, "Nerem doğru ki?" demiş Bizim sağlık müdürlüğümüzün işleri ve hastanede yapılan işlerde aynı bu minvalde devam ediyor. Hastaneye X Ray cihazı koymuşlar en azından bir tedbir almışlar. Yalnız bu telefonları bırakmak neyin nesi onu çözemedik.

Yine doktor sıkıntıları devam ediyor. Bunu seçim öncesi bile sağlayamadık. Seçimden sonra inşallah yeni vekillerimiz ile bunları aşacağız.

Tabi bu durum yeni vekillerimizin sağlık konusunda ne kadar duyarlı olacağına bağlı… Yine personeller arasında ki bazı çekişmeler de devam ediyor. Kendisini başhekimin üstünde gören parti idarecilerimiz, sağlık çalışanları ve bunlara destek veren sağlık müdürlüğü yetkilileri de varmış. Yani toparlayacak olursak sağlıkta varmışta, varmış varmışta varmış.

Bize hakkını helal etmeyenler de varmış. Kendilerini çok uğraştırdığımız amirler de varmış. Varmışta varmış. Lakin düzelen hiçbir şey yokmuş ta yokmuş. İşte bizim sağlığımızın geldiği nokta. Siyasete yeni vekil olacak vekillerimize duyurulur.

Kaynak: Gümüşkoza-Nabız

Editör: Güler Sağlam