Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Akkuyu Mahallesi'nde, Uğur D. adlı bir kişi, eski eşi Rahime Y.'ın annesi Şerife Y.'ın evine giderek silahlı saldırı düzenledi.

Adana'nın Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi'nde bir adamın, eski eşi ve kayınvalidesi ile baldızını öldürdükten sonra intihar ettiği bir olay yaşandı.

Saldırıda, kapıda ekmek yapan Şerife Y., kızı Sümeyye Y. ve kayınbiraderinin eşi Cennet Y. yaralandı. Uğur D. daha sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Yaralanan Cennet Y. hastaneye kaldırıldı, ancak doktor baldız ve kayınvalide hayatını kaybetti.

Adana'da yaşanan üzücü olayda, katil Uğur D.'ın boşanma sebebinin baldızı ve kayınvalidesini sorumlu tuttuğu öne sürüldü. Zülfü Y., olayın ardından yaptığı açıklamada, "Uğur D. işsizdi ve hiçbir işi yoktu. Eski eşi Rahime Y. ile boşanma sebebi de baldızı ve kayınvalidesiydi. Bugün evlerine gelerek baldızı, kayınvalidesi ve kayınbiraderinin eşini vahşice öldürdü. Kendisi de sonrasında intihar etti" dedi. Olayın şokunu atlatamayan aile fertleri, acılarını paylaşmak için bir araya geldi.

Uğur D. 3 çocuk babasıydı ve bir süre önce eşi Rahime Y.'dan boşanmıştı. Polis, olay yerinde inceleme başlattı.