Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından Kamu Sen ve tüm sendika Genel Başkanlarına yönelik iftar yemeği organize edildi. Organizasyona Genel Başkan Önder Kahveci ve Kamu Sen'e bağlı diğer sendika genel başkanları katılım sağlarken davet nedeniyle Kahveci, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'a teşekkür etti.

"ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANINA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Kahveci iftar daveti nedeniyle yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sn. Ahmet Yiğit Yıldırım'ın davetlisi olarak iftarımızı yaptık. Sayın Genel Başkana nazik daveti ve evsahipliği için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum"

"AİLEMİZ BÜYÜYOR"

Diğer taraftan Türk Sağlık Sen Ankara 1 nolu Şube Başkanı Ahmet Gök, Genel Merkezde Önder Kahveci'yi ziyaret ederek kısa zaman içerisinde yaptıkları yeni üyelerikleri Genel Başkan Kahveci'ye elden teslim etti. Kahveci, Ahmet Gök'ün yeni üyelik formlarını kabul edilerek "Teşkilatımızın özverili çalışmaları ile sendikamız büyüyor, gücümüze güç katılıyor.

Ankara 1 nolu Şube Başkanımız Ahmet Gök kısa zamanda ailemize kattıkları üyelerimizin formlarını getirdiler. Kendilerine ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi