6 Mayıs Pazartesi (yarın) toplanacak kabine toplantısının ana gündem maddesinin öğretmen atamaları olacağı belirtildi.

Mecliste Kamuda Tasarruf Gerginliği Mecliste Kamuda Tasarruf Gerginliği

Kabine toplantısı 6 Mayıs Pazartesi günü yapılacak. Yapılacak Kabine toplantısında ana gündem maddesi öğretmen atamaları olacak. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı için tarih araştırmaları başladı.

Normal şartlarda her 2 haftada bir yapılan Kabine toplantısı, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takviminde yer almaması nedeniyle yapılmadı.

Kabine toplantısı ne zaman?

Binlerce öğretmen adayının gözü ise bu haftaya çevrildi. Yapılacak Kabine toplantısında ana gündem maddesi öğretmen atamaları olacak. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta var mı?

Kabine sonunda toplanıyor

Atama bekleyen yüzlerce öğretmen adayı, Kabine toplantısının yapılacağı tarihi merakla araştırıyor. Sonunda merakla beklenen Kabine toplantısı tarihi belli oldu.

En kritik madde öğretmen atamaları

6 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek olan Kabine toplantısı saat 15.00'te başlayacak. Toplantının gündeminde terörle mücadeleden ekonomiye kadar birçok önemli konu bulunuyor. Ancak Kabine gündemindeki en kritik madde öğretmen atamaları olarak öne çıkıyor.

Atama sayısı ve branş dağılımı

Kabine toplantısının ardından atanacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulacak. Öğretmen adayları ve eğitim camiası, bu toplantıdan çıkacak sonuçları büyük bir merakla bekliyor.