Instagram, Stories özelliğine yeni eklediği özelliklerle dikkatleri üzerine çekiyor. Kullanıcılar artık "Müziğinizi Ekleyin" etiketiyle favori şarkılarını paylaşabilecek ve takipçileri de kendi ilgi duydukları parçaları ekleyerek eğlenceli bir deneyime katılabilecekler. Ancak, şarkının Instagram'ın müzik kütüphanesinde bulunması gerekiyor.

TEKZİP METNİ TEKZİP METNİ

Dua Lipa'nın yeni albümü ile işbirliği

Bu yönde bir adım atan Instagram, Dua Lipa'nın yeni albümü "Radical Optimism" ile iş birliği yaparak albümdeki şarkıları kullanıma açtı. Bu sayede kullanıcılar, Instagram Stories üzerinden hem kendi müzik zevklerini paylaşabilecek hem de popüler şarkıları keşfedebilecekler.

hikaye görselleri bulanıklaşıyor

Instagram, Stories özelliğine yeni eklediği özelliklerle gündemde. Bunlardan biri olan "Reveal" adlı çıkartma, kullanıcıların paylaştıkları hikaye gönderilerinin görsellerini bulanıklaştırmasına olanak tanıyor. İçeriği görebilmek için takipçilerin doğrudan mesaj göndermesi gerekiyor.

Kullanıcılarda büyük artış var

Bu özellik, Instagram'ın doğrudan mesajlarının platformun büyümesinde oynadığı kritik rolü bir kez daha vurguluyor. Son birkaç yılda, kullanıcıların doğrudan mesajlar ve Hikayeler aracılığıyla platforma katılımında büyük bir artış yaşandığı belirtiliyor.

Ayrıca, Instagram "Çerçeveler" adında bir çıkartma daha tanıttı. Bu yeni özellikler, kullanıcıların içeriklerini daha ilgi çekici hale getirmelerine ve takipçileriyle etkileşimlerini artırmalarına olanak sağlıyor.