Olay, İnegöl Devlet Hastanesi Acil servis girişinde dün gece yarısı gerçekleşti. Özcan K. ve İsmail Uslu, soğuk algınlığı şikayetiyle hastaneye başvurarak tedavi olmak için sıra beklemeye başladılar. Ancak, sıra beklerken aralarında bir tartışma başladı ve bu tartışma daha sonra fiziksel bir kavgaya dönüştü.

Tartışma sırasında İsmail Uslu, yanında bulunan tabancayı arkadaşı Özcan K.'ya doğrultarak saldırdı. Olayın daha da büyümemesi için çevredeki hasta ve yakınları tarafından polise ihbar edildi ve çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, kavgayı sonlandırmak için müdahalede bulundu ve her iki arkadaşı da gözaltına aldı.

Kavga sırasında yaralanan Özcan K., tedavisinin ardından İsmail Uslu ile birlikte polis tarafından gözaltına alındı. Yaşanan olayın cep telefonuyla kaydedilen görüntüleri de olayın detaylarını gözler önüne seriyor.

İsmail Uslu'nun tutuklanmasıyla birlikte olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

TUTUKLANDI

Polis ekiplerince gözaltına alınan İsmail Uslu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İfadesinde, "Aramızda küfürleşmeden dolayı tartışma çıktı. İstemeden üzerimdeki silahı çıkardım." dediği öğrenilen İsmail Uslu, çıkarıldığı ilk hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)