Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Oğuz Karahan'ın görevi Ekingen'e devrettiği tören gerçekleştirildi. Oğuz Karahan, yaklaşık 8 ay önce başladığı görevini Ekingen'e devretti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Oğuz Karahan, "Yaklaşık 8 ay önce göreve başladım ve bu süre zarfında birçok önemli çalışmaya imza attık. Ekingen'e bu sorumluluğu devretmek benim için gurur verici. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Prof. Dr. Cüneyt Karagöl Bilkent Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Oldu! Prof. Dr. Cüneyt Karagöl Bilkent Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Oldu!

Yeni göreve başlayan Evren Ekingen, Antalya'da Sağlık Müdürü olarak atanmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Ekingen, "Devraldığımız hizmet bayrağını daha ileri noktalara taşımak için ekibimizle birlikte yoğun bir tempoda çalışacağız. Temel hizmet ve üretim alt yapımızı, tüm sağlık çalışanları ve yönetimle işbirliği içinde daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Amacımız, sağlıkta kaliteden ödün vermeden halkımıza hizmet sunmak, hasta ve çalışan memnuniyetini artırmak olacaktır" şeklinde konuştu.

Ekingen, Oğuz Karahan'a teşekkür ederek bir plaket takdim etti.