Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde trafik kurallarını hiçe sayan sürücünün kullandığı otomobilin kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu hemşire olmak olmak için Kıbrıs’ta bulunan 22 yaşındaki Cihan Yüksel hayatını kaybetti.

Cihan Yuksel 2

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde meydana gelen elim bir trafik kazası sonucunda, Kızıltepe ilçesinden hemşirelik eğitimi almaya giden 22 yaşındaki Cihan Yüksel hayatını kaybetti. Olayda, dikkatsiz bir sürücünün kullandığı araç kaldırıma çıkarak yayalara çarptı. Yüksel'in hayatını kaybetmesinin yanı sıra, 2 genç kız da yaralandı.

KKTC Girne’de Bedrettin Demirel Caddesi'nde meydana gelen acı olayda, 4. Yıllık hemşirelik yüksekokulu 2. sınıf öğrencisi olan Kızıltepeli Cihan Yüksel, hayatını kaybetti. Yüksel, henüz hayallerini gerçekleştiremeden, dikkatsiz bir sürücünün otomobilinin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Sürücü olarak belirlenen 20 yaşındaki Gökmen Güniken'in aracı kaldırıma çıkmasıyla meydana gelen kaza, genç bir yaşta yaşamını yitiren Yüksel'in ailesini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Cihan Yuksel 1

Sağlık Çalışanı Ertuğrul Sarıca Vefat Etti Sağlık Çalışanı Ertuğrul Sarıca Vefat Etti

Kıbrıs'ta gerçekleşen bu acı trafik kazasında yaşamını yitiren Kızıltepe ilçesine bağlı kırsal Demirkapı Mahallesi (Merşo Köyü) nüfusuna kayıtlı olan Cihan Yüksel'in cenazesi memleketine getirildi. Ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında, Kızıltepe ilçesine bağlı Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde bulunan Aksoy Mezarlığı'nda toprağa verildi.