Denizli Merkez Efendi İlçesinde M.T. isimli eş, 35 yaşındaki Hemşire Hülya Tortop’u bıçaklayarak öldürdü.

Bahçelievler Mahallesi’ndeki evlerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma sonucunda tartışmanın büyümesi üzerine eşini bıçaklayan M.T. daha sonra 112 sağlık ekipleri ile polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen ekipler, Hülya Tortop'un öldüğünü belirledi. Cinayet zanlısı eş, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Denizli Devlet Hastanesinde Hemşire olduğu öğrenilen Tortop'un cesedi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, olay esnasında çiftin 3 çocuğunun da evde olduğu öğrenildi.

Denizli’de kocası tarafından defalarca bıçaklanarak 3 çocuğunun yanında öldürülen hemşire Hülya Tortop için Devlet Hastanesinde tören düzenlendi. Kendisini terk ettikten sonra tekrar barıştığı eşini acımasızca öldüren koca, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayete Kurban Giden Hemşireye Son Veda

Hülya Tortop için görev yaptığı Denizli Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi. Hastane yöneticileri, aile üyeleri ve çok sayıda sağlık çalışanının katıldığı törende Tortop’un meslektaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşma yapan Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Erkaleli; “Bugün değerli çalışma arkadaşımız hemşire Hülya Tortop'u bir kadın cinayeti nedeniyle kaybetmiş olmanın üzüntüsü içeresindeyiz. Ebediyete uğurladığımız arkadaşımıza Allah'tan rahmet geride kalan ailesine, sevenlerine, sağlık camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz” dedi. Yapılan konuşmanın ardından hemşire Hülya Tortop dualar ve gözyaşları eşliğinde memleketi Kırıkkale’ye gönderildi.

Katil zanlısı Murat Tortop emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edildi. Tortop, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi