Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapan Hemşire Enise Gürsoy, bir aracın çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Bağdatlı Mahallesi'nde yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Servisinde görevli ve aslen Sakaryalı olan Hemşire Enise Gürsoy (23), yoldan geçen aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Yola savruldu

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaya olarak yolun karşısına geçmek istediği sırada ,Yusuf Ö. yönetimindeki 53 DZ 665 plakalı aracın çarpması sonucu Sakaryalı Hemşire Enise Gürsoy yola savruldu.

Hastanede hayatını kaybetti

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Enise Gürsoy görev yaptığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hemşire Gürsoy, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çalıştığı hastanede tören

Hemşire Enise Gürsoy için görev yaptığı hastanede tören düzenlendi. Rize Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınan hemşire Gürsoy’un cenazesi görev yaptığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilerek tören düzenlendi. Hemşire Güngör’ün cenazesi, toprağa verilmek üzerine Sakarya’nın Taraklı ilçesine gönderildi.