112 Acil Sağlık Hizmetleri Çalışanları Sorunlarını Dile Getirdi: "Kötü Çalışma Koşulları Derhal İyileştirilmeli!" 112 Acil Sağlık Hizmetleri Çalışanları Sorunlarını Dile Getirdi: "Kötü Çalışma Koşulları Derhal İyileştirilmeli!"

Olay, dün sabah saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre, hasta olduğunu belirten bir kadın 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ambulans talep etti. Değerlendirilen ihbar sonucunda, sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, kısa sürede kadının bulunduğu adrese ulaşarak hastayı ambulansa aldı.

Ancak, ambulans içindeyken "Nefesim daralıyor." diyerek taşkınlık çıkaran kadın, ambulansı terk edip sokak ortasında sağlık görevlileri ile tartışmaya başladı. Kadının hakaretleri ve tehditleriyle devam eden olayda, sağlık görevlilerine saldırmaya kalkıştığı görüldü. Bu sırada sokaktan geçen bir kişi, kadının saldırısını engellemeye çalıştı. Ancak, kadın bir süre sonra olay yerinden uzaklaştı.

O anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sağlık görevlilerinin yaşanan olaydan sonra kadından şikayetçi oldukları öğrenildi. Olayın ardından güvenlik güçleri, kadının kimliğini tespit edip gerekli soruşturmayı başlattı. Sağlık görevlileri ise yaşadıkları saldırıya karşı hukuki yollara başvuracaklarını belirttiler. Olayın detayları soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.