Olay, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ahmet Ersan Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde, öğle saatlerinde meydana geldi. Suriye uyruklu bir aileye kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtan bir kadın, bebeği test yapılacakmış gibi alarak hastaneden uzaklaştı.

Kucağındaki bebeği örtüye sarıp uzaklaşan kadından bir daha haber alınamadı. Aile, bu durumu hemen yetkililere bildirdi. Polis, bu olayın ardından harekete geçerek, kadının kimliğini belirlemeye ve yakalamaya yönelik çalışmalara başladı. Kadının hastaneden çıkıp taksiye bindiği anlar, güvenlik kameraları tarafından tespit edildi ve bu bilgi, polisin elindeki en önemli ipuçlarından biri.

BEBEĞİN DURUMU İYİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, isminin S.G. olduğu belirlenen kadını yakalayıp, gözaltına aldı. Şüpheli kadın ile birlikte bulunan ve sağlık durumu iyi olan  bebek se ailesine teslim edildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan olay anı, hastanenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde; şüpheli S.G.’nin bebeği örtüye sararak uzaklaştığı anlar yer aldı. Gözaltına alınan S.G.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

(Mynet)