Saat 08.00 sularında gerçekleşen olayda, nöbet değişimi esnasında E.Y. ve üst devresi olduğu belirlenen B.Ş. arasında tertipçilik konusunda çıkan bir tartışma, kısa sürede şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Gerginliğin tırmanması sonucu B.Ş., alt devresi E.Y.'ye saldırdı. Bu esnada E.Y., cinnet geçirerek bir tüfekle karşılık verdi. Olayın ardından B.Ş. boynunu ve karın bölgesini sıyıran mermilerle yaralandı.

Emine Erdoğan Hemşire ve Ebelerle Buluştu: Şiddeti Değil Hürmeti Hak Ediyorsunuz Emine Erdoğan Hemşire ve Ebelerle Buluştu: Şiddeti Değil Hürmeti Hak Ediyorsunuz

Yaralı asker, durumun hemen bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Neyse ki, yaralanın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olayın detayları hakkında soruşturma başlatılırken, hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, benzer durumların tekrarlanmaması için önleyici tedbirlerin alınacağı ifade edildi. İki jandarma eri arasındaki kavga, hastane personeli ve hastalar arasında paniğe neden oldu.

TÜFEĞİ KAPIP RASTGELE ATEŞ ETTİ

Tüfeğini eline alan E.Y., etrafa rastgele üç el ateş etti. Duvardan sektiği öğrenilen mermilerden ikisi B.Ş.'ye isabet etti. Boynunu ve karın bölgesini sıyıran mermilerle yaralanan asker, durumun bildirilmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi gördü.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Yaralanan asker B.Ş.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, etrafa ateş açarak silah arkadaşını yaralayan E.Y., jandarma karakoluna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.