Polis ekipleri, güvenlik tedbiri alarak yolu trafiğe kapattı. Aynı zamanda belediye ekipleri de çöken bölgede incelemelerde bulundu. Olay yerine gelen bazı görevliler, çöken yolun kenarında durarak değerlendirme yaptılar. Güvenlik önlemleri kapsamında bariyer ve şeritlerle çevrilen yol, araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

2024 Yılı Haziran Dönemi İller Arası Yer Değiştirme Kurası: Heyecan Dorukta 2024 Yılı Haziran Dönemi İller Arası Yer Değiştirme Kurası: Heyecan Dorukta

Heyelan nedeniyle çöken yolun onarımı için çalışmalara başlanırken, bölge halkı ve sürücüler, güvenlik tedbirleri doğrultusunda alternatif güzergahları tercih etmeleri konusunda uyarıldı. Yağışlı hava koşullarının devam ettiği bölgede, ekiplerin hızla müdahalede bulunarak yolun en kısa sürede ulaşıma açılması bekleniyor.

HASTANENİN TANI MERKEZİ KAPATILDI

Öte yandan tedbir amaçlı hastanenin tanı merkezi kapatıldı. Heyelanın büyümesinden endişe eden belediye ekipleri, İl Sağlık Müdürlüğü ve Başhekimlik koordinesinde, hastanenin 'Tanı Merkezi' binasının çökme ihtimaline karşı kapatılmasına karar verdi.

Hastane genelini etkileyen bir olumsuzluk olmadığı belirtildi. Tanı Merkezi, poliklinik binasında hizmet vermeye devam edecek.