Hastane müdürlerinin 1 Temmuz 2023 tarihinden geçerli maaş bordroları uzman Mutemet Serkan kafalı tarafından sitemiz SAGLİKPEROSNELİHABER.NET için hesaplandı.

Sağlık Bakanlığı'nın yeni yapılanmasıyla birlikte sözleşme imzalayan hastane müdürlerinin Temmuz 2023 maaşları netleşti. İdari ve Mali Hizmetler Müdürü, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Destek Kalite Müdürü olarak görev yapan 3 yapıda sözleşmeli sağlık yöneticilerinin maaşları hakkında haber merkezimiz, okuyucularımızdan gelen sorular üzerine özel bir çalışma yaptırdı.

Mutemet Serkan Kafalı tarafından hazırlanan bu özel haberde, sözleşmeli hastane müdürlerinin 2023 Temmuz maaşlarına dair detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hastane Müdürü Maaşı 2023

İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğünde görev yapan idarecilerin zamlı maaş bordro hesaplamasında 8.077,12 liralık seyyanen zam bordrolara yansıtılırken hastane müdürleri net olarak 26.224,25 TL maaş alacaklar.

Hastane Müdürü Maaşı Ne Kadar?

hastane-muduru-maasi-ne-kadar

Emekli kesenekleri yönünden SGK statüleri 5510 sayılı yasaya tabi olan İdari ve Mali Hizmetler Müdürü kadrosundaki bir idareci Gelir Vergisi olarak 4.424,03 TL kesintisi olurken damga vergisi tutarı ise 148,75 TL olarak hesaplandı.