Yerel seçim sonuçlarının ardından özellikle Bursa sağlık camiasında üst bürokrasi adeta buz kesti.

Özellikle üst düzey yöneticiler de büyük bir sessizliğin hakim olduğunu gazeteci Lale AKASOY aktardı.

Diğer taraftan Bursa Sağlık Müdürlüğü’nde Kamu Destek ve Personel Hizmetleri Başkanlığı için henüz bir atama yapılmadığı da öğrenildi.

Öte yandan Bursa Şehir Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevinden istifa ederek Bursa Orhaneli Belediye Başkanlığı için aday olan Ali Osman Tayır‘ın kazanmaması durumunda Personel Hizmetleri Başkanlığı’na getirilmesine kesin gözüyle bakılıyordu.

Ancak eski İdari ve Mali İşler Müdürü Ali Osman Tayır Orhaneli Belediye Başkanlığı’nı kazandı. Peki Personel Hizmetleri Başkanlığı koltuğuna şimdi kim oturacak? 

28 Mart tarihinde Bursa’ya giden Cmhurbaşkanı Erdoğan ise Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi için; “Acemler’de yapımı süren hastane İnşaatını tamamladık. Test ve devreye alma işlemleri bittikten sonra üç ay içerisinde hasta kabulüne başlıyoruz”

demişti.

Sağlık Memuru Tarafından Tehdit Edilen Sağlık Müdürü Meclis Gündeminde Sağlık Memuru Tarafından Tehdit Edilen Sağlık Müdürü Meclis Gündeminde

Cumhurbaşkanına bu bilgileri kimin sunduğu merak konusu oldu. Çünkü hastane inşaatına gidenler üç ay içerisinde hasta kabulüne başlanmasını imkansız olduğunu ileri sürüyorlar.

Hastane iç ve dış kısmının hala inşaat halinde olduğu görülürken yapılan yanlış bilgilendirmenin ise Bursa İl Sağlık Müdürünün hanesine yazıldığı belirtiliyor.