Olay 21 Aralık'ta meydana geldi. Aile hekimi olarak görev yapan Dr.Koray Topçu (41) ile bir hasta ve yakını arasında muayene sırasında bir anlaşmazlık yaşandı.

Tartışmanın ardından hasta ile yakını, Hasköy Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesine astıkları pankartla Dr. Koray Topçu'dan özür diledi. Pankartta, "Dr. Koray Topçu’ya saygısızlık ettik! Özür dileriz. M.A.K" şeklinde bir ifade yer aldı. Dr. Topçu, 13 yıldır Muş'ta görev yaptığını belirterek, genel olarak halkla iyi bir iletişime sahip olduğunu ifade etti. Ancak, arada bir münferit olayların yaşanabildiğini belirtti.

Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’ Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’

Olayın detaylarına ilişkin açıklamalarda bulunan Dr. Topçu, geçen hafta muayene sırasında yaşanan ufak çaplı tartışmanın ertesi gün hasta ve yakını tarafından pişmanlıkla özür dilenerek sona erdiğini söyledi. Hasta ve yakınının hazırladığı özür pankartını bahçe duvarındaki demir parmaklıklara astıklarını belirten Dr. Topçu, olayın ardından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.