Alınan bilgilere göre, 2 yaşındaki M.D.İ. isimli kız çocuğu evlerinde oynarken salıncaktan düşerek yaralandı.

Acil Serviste Şiddet Olayı

Yaralanan çocuk, özel bir hastaneye kaldırılarak acil serviste tedavi altına alındı. Dr. Ahmet Kurt, çocuğun çekilen tomografisini inceleyeceği sırada, çocuğun babası H.İ. ve amcası Ş.İ. tarafından saldırıya uğradı. Saldırı sırasında doktorun odasındaki bilgisayar yere düşüp zarar gördü, ancak Dr. Kurt bu saldırıyı yara almadan atlattı. Hastaneye hemen polis ekipleri sevk edildi.

Hastanede KBB Doktoru Krizi: Üç Devlet Hastanesinde Doktor Yok Hastanede KBB Doktoru Krizi: Üç Devlet Hastanesinde Doktor Yok

Çocuk Beyin Kanaması Geçirdi

Çocuğun durumunun ağır olduğu tespit edilince, Dr. Ahmet Kurt tomografi filmini incelemek için başka bir odaya geçti. İnceleme sonucu, çocuğun beyin kanaması geçirdiği belirlenince acil olarak Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verildi. Çocuğu kırmızı odada sedyeye koyan Dr. Kurt, sevk sırasında annesine neler yapması gerektiğini anlatırken, çocuğun babası aniden doktora yumruk atarak burnunu kırdı ve yere düşmesine neden oldu.

Doktorun Sağlık Durumu Ciddi

Kanlar içinde kalan Dr. Ahmet Kurt, hemen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Doktorun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi ve hastaneye yatışı yapıldı. Dr. Kurt, yaşadığı olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Düşme sonucu hastanemize gelen çocuğun filmini incelemek için sisteme düşmesini beklerken babası ve çocuğun amcası bana saldırdı. Kendimi korudum ancak bilgisayar kırıldı, masa dağıldı. Hastaneye polis gelince çocuğun filmini incelemek için başka odaya geçtim. Burada filmi inceleyip beyin kanamasını tespit edip Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevkine karar verdik. Çocuğun annesine ambulansta ne yapması gerektiğini anlatırken, çocuğun babası yumrukla saldırdı."

Saldırganlar Gözaltına Alındı

Olayın ardından H.İ. ve kardeşi Ş.İ. polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.