Cenaze namazı Odunpazarı ilçesine bağlı Büyükdere Mahallesi’ndeki Nasreddin Hoca Camii’nde kılındı. Namaza, Yusuf Onur Kaan Bozkurt’un 2 çocuğundan biri olan İdil Bozkurt Tosun’un yanı sıra Bozkurt’un yakınları ve komşuları katıldı. Cenaze namazının ardından Bozkurt’un tabutu yakınlarının omzunda cenaze aracına taşındı. İdil Bozkurt Tosun babasının cenazesini gözyaşları içerisinde “canım babacığım” diyerek uğurladı. Opr. Dr. Yusuf Onur Kaan Bozkurt’un cenazesi defnedilmek üzere Eskişehir Asri Mezarlığı’na götürüldü.

Antalya’nın Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesinde yaşayan Opr. Dr. Yusuf Onur Kaan Bozkurt, eşi Uzman Diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt’u silahla vurarak öldürdü. Koca Bozkurt daha sonra aynı silahla intihar etti. Çiftin akşam saatlerinde kreşten eve gelen kızları kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Bunun üzerine küçük kız karşı dairede oturan anneannesinin yanına gitti. Anneanne anahtarla kapıyı açınca çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Yusuf Onur Kaan Bozkurt defnedilmek üzere memleketi Eskişehir’e getirildi.

HABERİN GEÇMİŞİ

Dün Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi'nde meydana gelen olayda Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr. Yusuf Onur Kaan Bozkurt, eşi Uzman Diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'u(38) silahla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etmişti.

Gamze Kaçar Bozkurt'un cenazesinin ardından, Yusuf Onur Kaan Bozkurt'un cenazesi de morgtan alındı. Doktor Bozkurt'un cenazesini morgtan 3 arkadaşının aldığı görüldü. Yusuf Onur Kaan Bozkurt'un cenazesi toprağa verilmek üzere cenaze aracıyla Eskişehir'e götürüldü.

Antalya'da diyetisyen ve doktor karı koca evlerinde ölü bulundu. Doktorun önce diyetisyen eşini öldürdüğü, ardından aynı silahla yaşamına son verdiği bildirildi. Çiftin cansız bedenlerini ise kreşten gelen kızları ile anneanne buldu.

Antalya'da diyetisyen ve doktor karı koca evlerinde ölü bulundu. Doktorun önce diyetisyen eşini öldürdüğü, ardından aynı silahla yaşamına son verdiği bildirildi. Çiftin cansız bedenlerini ise kreşten gelen kızları ile anneanne buldu.

Olay, saat 17.00 sırasında Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi 3043 Sokak üzerindeki bir apartmanın 3. kat dairesinde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt ile Gamze Kaçar Bozkurt, iddiaya göre öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı.

Cinnet getiren Kaan Bozkurt, önce eşini silahla vurduktan sonra kendi de aynı silahla yaşamına son verdi. Acı olayı ise çiftin akşam saatlerinde kreşten eve gelen kızları fark etti. Kapıyı çalan küçük kız açılmayınca karşı dairedeki akrabasının yanına gitti. Gamze Kaçar Bozkurt'un annesi Nurdan Kaçar, anahtarla eve girdiğinde çiftin kanlar içinde yerde yattıklarını gördü.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Bozkurt çiftinin yaşamlarını kaybettiğini belirledi. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Yusuf Onur Kaan Bozkurt ve Gamze Kaçar Bozkurt'un cansız bedenleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Acı haberi alan çiftin yakınları ise olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Gamze Kaçar Bozkurt'un kardeşlerini polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Gamze Kaçar Bozkurt'un babası, "Nasıl dayanacağım ben buna, yetiş, dedi bana ama yetişemedim" diye ağladı.

Editör: Haber Merkezi